lördag 31 augusti 2013

Helt sjuk loppshopping

Så blev jag då riktigt sjuk till slut ändå. Halsont och feber - inte roligt alls. Extra surt med tanke på att vi ikväll ska ha återträff med kursarna från Uppsalatiden. Det är 20 år sedan (!) vi avslutade våra studier och jag hade verkligen sett fram emot den här kvällen.

Så jag har legat i bingen hela dagen och tyckt synd om mig själv. Och ätit glass. Sedan har jag tyckt lite mer synd om mig själv. Och ätit lite mer glass. Men slutligen ryckte jag upp mig och beslöt mig för att ge mig själv några fina "krya-på-mig-presenter". Först av allt anmälde jag både äldste sonen och mig själv till Hässelbyloppet. Han sprang förra året och tyckte det var kul och jag ville ha ett litet ersättningslopp till Hälsoloppet. Tyvärr är mellansonen för ung för det här loppet, annars hade han nog också gärna hängt på. Men nu blir det Johannes och jag den här gången och det ser jag verkligen fram emot!



Sedan gjorde jag slag i saken och anmälde mig till Stockholm Marathon trots den ohemula anmälningsavgiften. Alldeles för dyrt, men jag vill verkligen springa det här loppet. Det har för alltid en speciell plats i mitt hjärta eftersom det var det allra första marathonlopp jag sprang.


Efter de här anmälningarna kände jag mig lite piggare, men inte riktigt färdigshoppad. Så jag slog till på ett lopp till... Som går nu i höst... Kan du gissa vilket?

8 kommentarer:

  1. Vad roligt! Ska också springa Hässelbyloppet och precis som du så har även jag halsont och är smårisig. Vila vila vila! Måtte vi vara på topp till Halvmaran :-/

    Angående loppet i höst så tippar jag på Lidingö tjejlopp :-)

    Krya på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, jag tror att vi hinner bli pigga på två veckor. Fast kanske inte så formtoppade som jag skulle önska. Och nej, inte Lidingö Tjejlopp. Jag jobbar i bokbranschen och har tillbringat de senaste åtta Lidingöloppshelgerna på bokmässan i Göteborg. Krockar alltid...

      Radera
  2. Usch krya på dig! Men alltid kul med loppshopping! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Jo, jag känner mig lite bättre nu. Halsen är bättre, men fortfarande febersvettig...

      Radera
  3. Krya på dig! Jag vill ha en frisk Louise till Halvmaran om 2 veckor:-) Jag tippar att du oxå har anmält dig till Black River Run!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Kalle! Jodå, jag ska göra mitt bästa för att slå dig i år på hakvmaran. Känns lovande! ;-) Nix, inte BRR. Möjligheten kvarstår förstås, men just nu lutar jag åt att inte springa den. Fler förslag?

      Radera
  4. Det är inte jag som har smittat dig, sen vi sågs? Jag är/har varit krasslig, så jag ser uppenbarligen till att smitta alla snart! (:

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej då - jag var hängig redan i onsdags. Det var därför jag inte sprang Hälsoloppet som jag var anmäld till. Men det bröt liksom inte riktigt ut förrän i fredags. Idag känner jag mig bättre i halsen, men fortfarande lite febrig. Och grattis till pallplatsen på Solsidan - kul!

      Radera