söndag 25 augusti 2013

Distans längs Mälaren

En skön helg går mot sitt slut. Fortfarande i slutet av augusti njuter vi av underbara sommardagar. Lite krispigare på morgnarna, men det känns bara skönt. Dagens löppass började strax före tio, solen sken och temperaturen var perfekt! Jag gav mig iväg längs Mälaren på min "vanliga" runda som jag faktiskt inte har sprungit på nästan sex veckor. Det är en kuperad runda som kan vara ganska tuff, men också fantastiskt skön för att det är så vackert och lätt att släppa tankarna och bara njuta av stegen.

Jag rundade Johannesdals Gård efter 7,5 km och vände hemåt igen. Först hade jag en tanke om att förlänga rundan för att komma upp i ca 20 km, men en yttepytteliten känning i vänsterknät gjorde att jag besinnade mig och sprang raka vägen hem. 15 kuperade km i 5.40-tempo. Ok. Och förhoppningsvis var knät mer eller mindre inbillning. Det känns bra nu i alla fall.

Eftersom jag var så fokuserad på löpningen idag så blev det ingen fotopaus och ibland behövs det ju lite omväxling till alla svettiga löparbilder. Idag bjuder jag på en gammal goding istället!


2 kommentarer:

  1. Vilken härlig springtur! Och bra att lyssna på kroppen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur Sara?! ;-) Hoppas du snart är på benen igen!

      Radera