måndag 20 maj 2013

Nummerlappsdags!

Vilken härlig sommardag det är idag! Tyvärr har jag inte kunnat njuta av den så mycket som jag skulle önska för jag känner mig inte helt bra idag. Något som lurar i kroppen. Jag skrapade ju ihop lite fler kilometrar än vanligt förra veckan, så förhoppningsvis behöver jag bara en extra vilodag och en god natts sömn för att vara på banan igen i morgon. Så istället för att ta ett långpass hem från jobbet som jag hade planerat har jag varit och hämtat min nummerlapp till Milspåret.
Inte bara nummerlapp - det visade sig att man fick en t-shirt också. Jag har aldrig sprungit Milspåret, men det lär vara en trevlig 5-kilometersbana som man ska springa två varv. Och loppet är alltså på torsdag kväll. Ibland är det skönt med lopp som går en vardagskväll. Jag är lite mer avslappnad och går bara dit och springer utan alltför mycket förväntningar. På torsdag är ambitionen att ha ett bra snabbdistanspass och en rolig kväll. Planen är sub50, men inget pers.

Några fler som ska springa Milspåret? Hur ser era planer ut?

6 kommentarer:

 1. Jag ska åka upp och efteranmäla mig, ser fram emot det! Sprang väldigt bra där förra året. Fantastiskt vacker kväll, vacker trevlig bana som dock innehåller en del backar och går en del på grus!

  Första kilometern går uppåt sedan är det utför längsvattnet/kanalen ända tills en backe vid en roddklubb ca en km innan varvning, den backen är rätt jobbig. På andra varvet slipper vi stigningen som är i början på första utan följer Djurgårdskanalen hela vägen runt tillbaka till målet med samma jobbiga backe igen.

  Snygg tröja ;) Jag sprang snabbdistans igår och det gick ganska bra så jag siktar ganska högt på torsdag, ner mot 38:00 eller t o m under!! Hoppas vi ses!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att det känns så bra nu! Låter som en skön bana ändå, trots några backar. Jag känner mig inte 100% frisk idag heller, men räknar definitivt med start på torsdag. Vi ses! :-)

   Radera
 2. Va kul med en liten överraskning! Visst är det skönt med lopp på vardagskvällar! Blir mer som en liten rolig grej än ett lopp då :D Fast lopp är ju en rolig grej...hehe. Lycka till iallafall :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sara! Precis - det brukar vara roligt oavsett resultatet! :-)

   Radera
 3. Hej Louise!
  Jo Milspåret är en favorit och ett lopp som jag springer varje år! Gillar banan och att det går på kvällen:-) Tycker att det är en rätt snabb bana oxå trots att det finns en del backar och kan vara rätt trångt i starten. Min plan inför loppet var tills i kväll(tisdag) att rejält putsa årsbästa 51:12 från Premiärmilen men den har ändrats! Har istället anlitats som hare:-) Ska hjälpa en kompis (Elin) att för första gången springa sub 50 min. LYCKA TILL på loppet Louise! Vi ses nog där:-)
  /Kalle

  SvaraRadera