torsdag 30 maj 2013

Nu börjar festen!

Håll tummarna och knäna för 9350!

Sommarstockholm är smyckat med marathonskyltar och glada människor och i eftermiddags började utdelningen av nummerlappar Östermalms IP. Jag har haft fullt upp på jobbet både på dagarna och på kvällarna och medvetet låtit bli att tänka så mycket på loppet eller på mitt dumma knä.

I morse spelade jag tennis med Katarina och vi spelade båda riktigt bra! Det var en sådan kick! Sedan cykel till kontoret på Söder och på eftermiddagen vidare på möte på Östermalm. Mötet var slut vid 15-tiden och då var det ju lika bra att rulla vidare mot ÖIP för att hämta nummerlappen.

Trots att jag var där tidigt var det en hel del folk. Man kunde riktigt känna förväntan och glädjen i luften. Många utländska löpare var där och jag hörde massor av olika språk. Jag träffade Sofia och vi hämtade ut våra nummerlappar och gick ett varv runt mässan. Jag köpte några bars och gel - det är ju alltid bra att ha. Sofia köpte en keps.

Jag skulle tillbaka till kontoret så jag sa hej till Sofia och vinglade tillbaka genom stan på min cykel. Måste säga att det är lite läskigt att cykla i storstan - men det är ju väldigt smidigt när man lärt sig rutterna! Just nu känns det bra att cykla för det håller liksom igång benen och knät utan att det känns eller är ansträngande. Jag stretchar som sjutton också. Och så var det ju det här med positiva tankar också - men det är nästan det svåraste... Hursomhelst - håll tummarna för löpare 9350 på lördag!

4 kommentarer:

 1. Ååååh så spännande :D Wiiiee! Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sara! Det blir nog en rolig dag oavsett hur det går för mig. :-)

   Radera
 2. Håller tummarna för att knät skärper till sig! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack! Och jag håller för din hälsena! :-)

   Radera