onsdag 29 januari 2014

I omklädningsrummet

His and hers

I morse var jag på ett pass Hot Mojo på Sats. Jag har ju ingen lång erfarenhet av gym, men har börjat gå lite oftare på senaste tiden. Dock är det bara vid några tillfällen som jag varit på plats redan före sju på morgonen. I de fall jag lyckats komma i väg så tidigt så bygger det på att jag packar väskan kvällen innan, att jag lagt fram kläder som jag bara kan kliva i och så här i vintertid känns det rätt bra att bara dra ner mössan över öronen och sticka iväg.

Och jag tror att flertalet gör som jag  - sticker iväg direkt ur sänghalmen för att sedan göra sig i ordning efter passet. Förra veckan när jag var på ett styrkepass på morgonen la jag dock märke till att det dök upp några välmejkade damer. Ambitiöst eller korkat?

På Hot Mojo är det ju bara synd om man målat sig innan för det mesta rinner av när man svettas. Efter passet reflekterade jag över den febrila aktiviteten i omklädningsrummet. Det var ett pusslande för att hinna få tag i en hårtork, få plats vid spegeln etc. Och en omständlig procedur för många verkade det som. Så mycket krämer och spray! Nog för att jag själv använder en del, men jag orkar ju inte släpa med hela badrumsskåpet till gymmet utan kör en "light-variant". Nåväl, det är inte min avsikt att gnälla på tjejerna, men jag blev plötsligt väldigt nyfiken på hur det ser ut killarnas omklädningsrum? Är det kö till hårtorken?

2 kommentarer:

  1. Jag tror det är kö till spegeln på herrarnas då det ska spännas lite extra :-)

    SvaraRadera