söndag 19 januari 2014

Tack Intersport!

Jag nämnde i ett inlägg för ett par dagar sedan att jag skulle vilja köpa ett par nya Adistar Boost eftersom det gått hål på tån på mina skor. Jag har sprungit väldigt mycket i dem och det är väl klart att skor slits, men det var ändå i oktober jag köpte dem, så lite väl snabb förslitning kan man tycka. Så läste jag Staffans inlägg om hur han reklamerade ett par skor på Löplabbet. Och började fundera. Jag hade inte kvittot kvar, men jag hade betalat med kort och eftersom jag skrev om skoköpet här på bloggen var det ju lätt att ta reda på exakt vilken dag som jag köpte dem. Men som sagt, jag har absolut sprungit mycket i dem.

Suddigt, men skadan på tån syns ju.

Igår hade jag ändå ett ärende till Liljeholmen och då slängde jag ner skorna i en kasse och gick in på Intersport där jag köpt dem. Jag fick ett mycket trevligt och proffsigt bemötande och det tog inte ens en minut innan jag stod med en kartong med ett par sprillans nya Adistar Boost under armen! Mycket glad och lite förvånad! Självklart lönar sig ett sådant bemötande både för butiken och för skotillverkaren. Jag berättar om det här förstås och jag kommer gärna handla på Intersport framöver - och självklart gärna Adidas. 

Same same - but totally different!

Tyvärr blir det ingen testlöpning av de här godbitarna de närmaste dagarna för jag har fått ont i halsen och känner mig hängig. Inte så konstigt kanske med tanke på hur jag har flängt omkring på sistone, men alltid lika tråkigt. Jag hade sett fram emot styrkepasset Runner's Strength idag, men det fick jag boka av och jag har faktiskt bokat av ytterligare två kommande pass. Hoppas några dagars vila gör susen!

1 kommentar:

  1. Bravo, Intersport! Som jag skrev och som du så är jag fullständigt övertygad om att de inser värdet av en nöjd kund som lämnar butiken och talar om skobytet och t o m kanske bloggar om det, supereffektiv gratisreklam, grattis till nya skorna!

    SvaraRadera