onsdag 22 januari 2014

Styrketräning och en praktisk pryl

Efter ett par vilodagar har det onda i halsen försvunnit och jag känner mig pigg igen. Därför packade jag väskan igår kväll och lyckades vara på gymmet redan före sju. Det funktionella styrkepasset Shape stod på programmet. Instruktörerna lägger själva upp programmet vilket innebär att passet ser helt olika ut för olika instruktörer. En del kör mycket med vikter, medan andra väljer att ha kroppen som enda tyngd.

Dagens pass var bra - fokus på bål, ben, rörlighet och balans. På vägen till kontoret lyxade jag till det och köpte en stor äggmacka och en latte. Så när det var dags för veckomötet kl. 09.00 var jag nytränad, mätt och belåten. Inte så tokigt, faktiskt!

Apropå ingenting så har jag köpt en ny pryl. Jag brukar alltid ha min mobil med mig när jag är ute och springer. Ibland för att kunna lyssna på musik, men också för att kunna fota och för att det finns en viss trygghet i att ha en telefon om man mot förmodan skulle behöva hjälp. I mina långa träningstights som jag har haft i flera år har jag en bakficka som är exakt lagom stor för min mobil. Men i mina nya vintertights får telefonen inte plats! Vilket trauma! :-) Så nu har jag köpte en sån där grej man sätter på armen och efter några löpturer med den måste jag säga att den funkar jättebra!


Mobilen på armen

Inga problem att kunna använda touchscreenen genom fodralet. Dessutom är det gjort av ett material som fungerar som en extra reflex. Så nu blir det mer musik och mer podlyssning framöver!

1 kommentar: