måndag 6 januari 2014

Avslutar ledigheten med ett superpass!

En lång skön ledighet går mot sitt slut. Ikväll har jag plockat fram portföljen, gått igenom veckans möten och mentalt börjat förbereda mig för verkligheten. Det blir nog kul! Men inte lika mycket tid för träning förstås. Därför passade jag på att få till ett litet "dubbelpass" idag.

Jag packade min löparrygga med inneskor och ett tunt ombyte, tog på mig utelöparkläderna och sprang iväg till gymmet vid Telefonplan. Det blev 4,5 km innan jag kom fram precis i tid för att få en biljett till dagens Shape-pass. Det där styrkepasset som jag skrivit om tidigare alltså. Snabbt in och ta på en torr tröja och inneskorna.

Passet var minst lika bra som förra gången. Kanske var det jag själv som var lite bättre idag? Nu kunde jag övningarna och kunde ta i och utmana mig själv lite mer. Det måste jag helt enkelt ha gjort för jag svettades betydligt mer än i fredags. Om det nu inte var eftersvettningar från löpningen...?

Efter 55 minuter var jag rejält trött, men nöjd med att ha gått igenom hela kroppen och fått jobba med framför allt knän, höfter och bål.

Drog på springkläderna och sprang hem igen. Lite långsammare den här gången... Så totalt blev det alltså 9 km löpning och 55 minuter styrka. Bra pass. Någon annan som kört ett superpass idag?

På allmän begäran - ytterligare en svettig selfie! ;-)

5 kommentarer:

 1. lyllos dig som ska till nyc redan på fredag! mina bästa tips är nike store i trump tower och någon av lululemons butiker. har du chansen, så shoppa på nätet och beställ frakt till hotellet. trots alla butiker så är utbudet som bäst på nätet ändå!

  min sambo skrev en del om löparbutiker i nyc: http://www.snabbafotter.se/2012/04/22/kopa-loparskor-i-new-york/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sara! Jag får en hel helg i New York innan det är dags för jobb i tre dagar - så lite shopping ska jag nog hinna med! :-)

   Radera
 2. Bra jobbat! Tror man har igen det flerdubblat att varva med massor av styrka.

  By the way... gillar att du fullföljer den allmänna begäran ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha - ja, jag kunde ju helt enkelt inte låta bli att tillgodose denna önskan! :-)

   Radera