måndag 18 mars 2013

Förlängd transportlöpning FTW

 Jaha, kilometerjakten är i full gång! Hur ska jag få ihop 58 km denna vecka och ändå ha pigga ben på söndagens miltävling? Ekvationen går helt enkelt inte ihop, men jag tänker att jag kör på så mycket jag orkar i början på veckan så få vi se hur det blir sedan.

Idag hade jag ett möte på Kungsholmen och tänkte att det var en god anledning att förlänga transportlöpningen hem. Men efter lunch började det snöa och blåsa kraftigt och jag kände motivationen sjunka undan allt mer. Dags för pannbenet alltså.

Jag stack iväg och istället för att springa direkt mot Västerbron tog jag ett extra halvt varv runt Kungsholmen. Promenadstråket runt Kungsholmen lär vara ett av de mest löpartäta stråken i Stockholm, men idag var det öde kan jag lova.


Utsikt över Karlberg och Vasastan

Snö och snålblåst i ansiktet, men när jag vände ut på Norr Mälarstrand fick jag vinden i ryggen. Lite kul var det allt att springa "fel håll" runt Riddarfjärden. Upp på Västerbron och det gick långsamt, långsamt.


Sol och snö och Västerbron!

Vidare ut i förorten och jag matade på för att få ihop 15 km innan jag var hemma. Sedan stretch, styrka och 100 sit-ups! Jag känner mig lite sliten just nu, men är också väldigt nöjd med att ha fått ihop så mycket träning de senaste två veckorna. TEC närmar sig med stormsteg och för tre veckor sedan kände jag mig helt ur form. Min ambition är att köra på rätt hårt ytterligare två veckor och sedan hinna vila och återhämta mig sista veckan. Om bara kroppen håller (tänker främst på knät och höften) så ska det nog gå vägen.

Jag hade hoppats att den här typen av bilder skulle vara slut för säsongen...

2 kommentarer:

  1. Louise, vad glad jag blev idag när jag kom hem och tog in posten, där det låg ett signerat ex av Martina Haag's bok! Hustrun, som också gillar henne blev också glad :-) Tack!! /Staffan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas ni får er några goda skratt! :-)

      Radera