lördag 23 mars 2013

Det blir en Premiärmil

Bingo!

Nu har jag bestämt mig för att det blir start på Premiärmilen imorgon. Eftermiddagens löptur kändes riktigt bra. Tanken var ju ett lätt pass för att känna efter hur knät kändes och kolla formen lite grann. Jag tyckte att jag började lugnt och blev väldigt förvånad när jag såg att första kilometern gick på 5.13. Jag borde ju spara lite på krafterna inför morgondagen, men det intressanta var att jag inte alls upplevde passet som speciellt ansträngande. Ändå snittade jag på 5.08-tempo efter drygt 6 km. Märkligt! Det är ju ett tempo som jag brukar få kämpa för.

Knät kändes bra hela vägen. Kanske en liten, liten känning på sista kilometern, men ingen smärta. Sedan hem och stretcha och stretcha och stretcha och sedan lite styrka på det. Och sit-ups!

Förhoppningen inför loppet är att ha roligt! Inga försök på PB, men ändå kuta på så bra det går. Kan jag hålla samma tempo som idag så kommer jag definitivt vara nöjd. Så nu är det väl bara att sova så att jag är pigg och utvilad imorgon. Ses vi vid starten?


Tummen upp för knät - och Premiärmilen!

2 kommentarer:

  1. Kul med sådana positiva överraskningspass. Det blir Premiärmilen för mig med - hoppas vi ses!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt - startar du också 12.30?

      Radera