fredag 1 november 2013

These boosts were made for walking


Eller nej - de är nog ändå gjorda för löpning, men efter många, många kilometers promenerande kan jag garantera att de funkar alldeles utmärkt även för walking. Jag har varit iväg på fyra dagars höstlov i Paris med familjen. En underbar resa faktiskt! Vi kom iväg efter jobbet i fredags kväll och landade i ett gråmulet, men vackert Paris. Det var första gången i Paris för barnen så självklart gjorde vi de obligatoriska besöken i Eiffeltornet, Triumfbågen, Louvren etc, men ändå hann vi med att bara flanera, mysa på caféer, äta god mat, shoppa och ha riktigt roligt tillsammans.

Och mina Adistar Boost gjorde mig som sagt inte besviken. Sedan jag köpte dem har jag sprungit drygt tio mil i dem och nu har jag dessutom promenerat i fyra dagar med dem. De sitter perfekt på fötterna och är riktigt, riktigt sköna. Tveksamt om jag verkligen studsar fram i dem, men oavsett vilket är känslan så bra och jag är mycket nöjd med köpet.

Det blir de skorna jag kommer ha på fötterna nästa lördag när det är dags för Vintermaran. Känns lite jobbigt att jag inte sprungit något alls på nio dagar, men det ska nog gå bra ändå. Jag hade inte planerat för löpning i Paris utan ville helt fokusera på familjen och sedan jag kom hem har jag känt mig lite hängig ett par dagar. Bättre att ta det säkra för det osäkra och vila någon extra dag. Idag känner jag mig ok och har faktiskt bokat in en löpardate efter jobbet. Ska bli kul!

Och i morgon är väl sista chansen att få till ett långpass så det ligger definitivt i planen. Det är just långpassen som har varit alldeles för få med tanke på maran, men jag har ändå många mil i benen och känner mig trygg med det.

Västerbron - släng dig i väggen!

4 kommentarer:

  1. Paris är en helt underbar stad. Mitt första besök i somras, fler lär det nog bli!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det! Jag jobbade där en sommar för många år sedan och sedan dess har staden en speciell plats i mitt hjärta!

      Radera
  2. Jag har kikat på dem, fast på "Adios" modellen av boost. Verkar bra. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag är också sugen på dem, men nu har jag ju köpt Adizero Boston så jag får nog nöja mig med dem framöver.

      Radera