fredag 11 oktober 2013

En galen dag!

Gårdagen går till historien som en alldeles galen, underbar dag! Och det kunde jag inte ana när jag vaknade på morgonen. Liksom alla torsdagsmorgnar stack jag först iväg och spelade tennis med Katarina. Kul, men jag kände mig inte helt på hugget. Lite stel och trött efter onsdagens löpning. 

Bättre blev det på lunchen för då var jag hos naprapaten som knäckte till mig lite på rätt ställen. Ännu bättre blev det när hon faktiskt inte tyckte att jag behövde boka in en ny tid - kroppen är tydligen i fint skick.

Från naprapaten stack jag vidare till ett möte på Piratförlaget. På vägen dit ringde min kollega: "Alice Munro har fått Nobelpriset - vad ska vi göra?!" Och från den stunden blev det en galen dag! :-)

Pocketförlaget har givit ut två titlar, Nära hem och För mycket lycka, av Alice Munro så först gällde det ju att kolla hur mycket vi hade i lager (vilket bara var 1500 ex) och sedan kontrollera att vi fortfarande ägde pocketrätten (bokrättigheter är tidsbegränsade). Det gjorde vi som tur är och då drog vi igång - uppdatera omslagen med nobelprissplash, prata med tryckeriet, informera alla kunder och håva in beställningarna, uppdatera vår hemsida och sociala medier. Och svårast av allt - sätta tryckupplagan! 

Vi hade så himla roligt! Och det var härligt att se hur väloljat vårt lilla maskineri är. Alla jobbade på och min egen främsta uppgift blev att springa och köpa en magnumflaska champagne. Det fick bli dagens löpning liksom. 

Sedan blev det skål, skratt och glitter innan vi åt en välförtjänt middag på Gondolen. Happy happy!


4 kommentarer:

 1. Låter ju hur bra som helst! :-)
  PS. Jag behöver nog boka in en tid hos naprapaten. Måste bara få tummen ur...... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp - brukar vara skönt att bli lite knäckt och knådad! :-)

   Radera
 2. Verkligen underbar dag! Bubbel och väntad försäljningssucce gör nog vilken dag som helst lite speciell :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst gör det! Synd att tillfällena är ganska få! :-)

   Radera