söndag 16 mars 2014

Solskenspass

Vissa helger verkar tiden räcka längre än andra. Den här helgen var en sådan. Började redan på fredagskvällen med utgång med jobbet. Trevligt! På lördagen var jag i stan med mina äldsta söner och rustade dem för våren. Nya jackor och nya skor. Och en trevlig lunch på restaurang. 

Eftermiddagen ägnades åt storhandling och det gigantiska strykberget. Men på kvällen gick vi ut med ett stort gäng goda vänner på en restaurang här i området. Supermysigt! Så nog var jag lite trött och seg när det i morse var dags att möta Sofia för en springtur. Men även om det blåste kallt så var det en fantastiskt vacker morgon och efterhand släppte tröttheten och jag kunde njuta av löpningen. Som alltid hade vi mycket att snacka om och kilometrarna rann iväg utan att vi märkte det. Vi sprang den kuperade vägen längs vattnet - den är tuff, men vi lyckades hålla godkänt tempo. 

Det blev 16 kilometer utan några känningar i knät. Bra! Jag velar fortfarande lite om hur jag ska göra med TEC och jag tror att kommande vecka blir avgörande för mitt beslut. Tanken är att det blir en hyfsat tuff träningsvecka med mängdfokus. Funkar det utan knäproblem så blir det nog start på TEC50 miles. Den som lever får se!


Konst i naturen
Märk hur vår skugga...

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Om man inte är snabb Andreas - så måste man vara seg..!! ;-)

      Radera