fredag 28 mars 2014

Massage för en masochist

Om jag var sliten igår så är det ingenting mot hur jag känner mig nu. Som om jag körts igenom en stenmangel. Jag har nämligen idag för första gången i mitt liv fått idrottsmassage. Det är ju lätt att tro att massage är skönt och det brukar det kunna vara. Idag hade jag bokat idrottsmassage på Access Rehab. Och så här står det på deras hemsida om idrottsmassage:


Låter ju strålande, eller hur? Och det tror jag faktiskt att det är. Men jag var inte beredd på att det skulle göra så ont. Vid något tillfälle skrek jag rakt ut och jag vet att armarna och benen sprattlade okontrollerat när det var som värst. Efter 55 minuter vacklade jag ut, alldeles rödmosig med mascaran överallt utom på ögonfransarna. Ändå betalade jag villigt ett stort antal hundralappar och kommer sannolikt inom kort utsätta mig för detta igen...

Så det där jag skrev igår om att det skulle vara vilodag idag stämde ju inte riktigt. Det här måste vara tuffare än värsta träningspasset för musklerna. Men imorgon - då är det vilodag! :-)

6 kommentarer:

 1. Haha... låter inte som någon spabehandling direkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, verkligen inte! Men förhoppningsvis gör det nytta! :-)

   Radera
 2. Jag fick massage en gång och fick mer träningsvärk än efter ett tufft löppass :-O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kan tänka det. Fast idag känner jag mig rätt ok faktiskt. I morgon är det nog toppform som gäller! :-)

   Radera
 3. Gött med vilodag! Det förtjänar du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Andreas! Det tycker jag med! :-)

   Radera