lördag 29 mars 2014

Inför Premiärmilen


Såhär dagen efter massagemanglingen känns kroppen bra. Jag har ont på vissa punkter i musklerna där hon tryckte in sin armbåge, men i övrigt ganska pigg. Och det har ju varit en riktigt härligt solig dag som jag kunnat njuta av även utan löprunda. Jag har druckit kaffe i solen och umgåtts med familjen. Soft och skönt.

Soft är även min inställning till morgondagens Premiärmil. Det ska bli kul att springa, men det blir inget lopp jag satsar hårt på. Ikväll ska vi på fest och med tanke på att vi går in i sommartid nu så lär det väl bli en ovanligt kort natt. Så förutsättningarna är de rätta för ett lugnt lopp. Sonen ska också springa och det tycker jag är så roligt. Att vi kan åka iväg på lopp tillsammans är sannerligen ett mervärde. Ser fram emot ett soligt lopp i morgon!

2 kommentarer:

  1. Jag ska också springa imorn och kan väl inte heller säga att jag är så sugen på att springa snabbt. Men det kan ju ändras när jag väl står på startlinjen. Lycka till!! Vi kanske ses.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Andréa! Jag startade i motionsklassen, så jag var en timme efter dig. Men kul att du fick ett så bra formbesked! :-)

      Radera