torsdag 12 januari 2012

Dubbelpass

Igår var jag på ännu en trevlig branschfest. Massa mingelglada människor, bluesband och drinkar. Det var jättekul och när jag gick och la mig igår kväll kunde jag nog inte tro att det skulle bli en sån himla effektiv dag idag som det faktiskt blivit.

Klockan ringde som vanligt 05.45 - men idag tog jag direkt på mig tenniskläderna och åt lite lätt frukost. Och en hel massa svart kaffe förstås! Klockan 07.00 var Katarina och jag på tennisbanan. Nu var det ju länge sedan jag spelade och det var så himla kul att spela igen. Och det gick kändes riktigt bra! Vi spelade ingen match utan bollade bara och det var jättekul!

Efter racerdusch hemma lyckades jag ändå vara på jobbet 09.10 och sedan var det full fart som vanligt. På eftermiddagen hade jag ett externt möte och var tvungen att ge mig ut i det superruskiga vädret. Regnet vräkte ner och vinden piskade. Medan jag satt på mötet tänkte jag att jag får nog ställa in den planerade löprundan efter jobbet.

Men när jag väl kommit hem och hämtat upp minstingen på fritids så hade det faktiskt slutat regnsnöa. Det blåste fortfarande och var både slaskigt och halt, men jag stack iväg. En mil fick jag otroligt nog ihop innan jag skyndade hem och fixade middag åt hungriga familjen. Och som om detta inte räckte för idag så har jag nu spenderat en kvällstimme i Kungens Kurva och storhandlat för helgen och kommande vecka. Ja, jäklar vad jag har hunnit med! Hmm... undrar om det är något annat projekt jag borde ta mig an medan jag är uppe i varv?

Happy happy efter 10 halkiga kilometer!

1 kommentar:

  1. Låter som en alldeles underbar "vanlig" dag. Strålande :-)

    SvaraRadera