söndag 22 december 2013

Julstress + julspring = julfrid!

Sista veckan på jobbet var hektisk och dessutom kände jag mig förkyld och hängig ett par dagar. Ingen bra kombo, men helt enkelt bara något att förhålla sig till. Det blev några dagars löpvila och nu känner jag mig helt okej igen. 

I fredags kväll när jag egentligen ville koppla av grep julstressen tag i mig och jag började skriva listor på allt som måste fixas. Sedan var jag uppe tidigt på lördagen och började beta av listan. Och det gick ju fint, för plötsligt fick jag en timme över och stack ut på min vanliga milrunda. Det var redan mörkt, men ibland uppskattar jag verkligen mörkret och ensamheten. Benen kändes lätta och pigga och rundan var helt ansträngningsfri trots att den gick ganska fort enligt mina mått mätt.

Idag har julbestyren fortsatt. Vi kommer dock ganska lindrigt undan för imorgon åker vi iväg till min bror i England, men det ska ju ändå fixas klappar och en del svensk julmat som ska med. Dessutom tvätta, stryka och packa - jo, det finns att göra.

Men även idag fanns utrymme för en löprunda och jag tog samma milrunda som igår. Mörkt och rejält blåsigt, men superskönt! Ibland finns det inget bättre än att låta benen pinna på och tankarna flyga fritt. Lite kvalitetstid med mig själv helt enkelt! 


8 kommentarer:

 1. Exakt, en löprunda mitt i alla julbestyr är PERFEKT sätt att slappna av lite. :-)
  God jul!

  SvaraRadera
 2. Det fina är att en ju (oftast) blir piggare och mer effektiv av att bryta av med en springtur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes - precis så är det! God jul Andréa!

   Radera
 3. Håller med! Det känns väldigt gött att bara få lubba, utan tankar på annat!

  SvaraRadera
 4. Till vänster före, till höger efter löprundan? Bytte du mössa på vägen? OCH i England dricker man öl... God Jul Louise!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart mössbyte under löprundorna! :-) Kör inte du med det? Öl är väldigt gott, men klockan åtta på morgonen föredrar jag kaffe. Till och med när jag är i England! :-) Ha en fortsatt god jul nu!

   Radera