lördag 15 september 2012

God morgon Mr. Bikram!


På väg.
Long time - no see. Och det kändes verkligen. Kroppen var stel och seg. Värmen var tryckande. Svetten rann. Jag tog mig igenom alla positionerna även om det fanns några tillfällen när jag trodde att jag skulle svimma.

Och nu känns det ju bra! Som lön för mödan får jag frukost på Café Garbo där jag som bäst sitter och funderar på en möjlighet som plötsligt öppnade sig. Stackars Hanna är nämligen förkyld och kan inte genomföra dagens halvmara. Känns väl dumt att den platsen ska frysa inne? Eller?


65:- för allt detta! Prisvärt!

6 kommentarer:

  1. Ja, extremt dumt! Nu är du ju uppvärmd och klar! ;)

    SvaraRadera
  2. Neeeej Hanna!!! Måste du ge bort startplatsen till Louise!!! Trodde jag skulle slippa henne i år Ha ha!!! STOR prestigekamp! Vem blir bäst i år? Eller blir det som förra året när det blev dött lopp, 1:47:20 för BÅDA!!! Nej skämt o sido! KUL att du kommer till start Louise och utgången är nog redan given! Jag känner mig redan besegrad;-)
    /Kalle.
    Ps. Hanna! Krya på DIG! Du får ta nya tag och komma igen på varvet i vår:-)Ds.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, sorry Kalle! Hade ingen aning om att giganternas kamp kommer att ske på banan idag! ;)

      Lycka till båda två! Kör så det ryker!! :)

      Radera
  3. Haha Kalle - du behöver inte oroa dig! Jag är rejölt mör efter en mara förra lördagen och dagesn bikramyoga. Jag tar det här som ett härligt långpass. Har dock lovat Hanna att springa på under 2 timmar. Hoppas jag klarar det... :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det behövdes en mara i benen och ett bikramyogapass i morse för att jag, mycket överraskande, skulle komma före dig...MED 12 sekunder!!! Vi får i alla fall säga att vi är jävl..t jämna på Stockholms halvmaran:-)

      Radera
    2. Ja, det är vi verkligen! Och det var ett härligt lopp! Nästa år är det min tur att vara snabbast! :-)

      Radera