lördag 18 augusti 2012

Louise pigg och fylld av tillförsikt



Vid 5:36 timmar ute i spåret passerade Louise vid halvtretiden startområdet.
- Det är tufft, men jag ska klara det, sa Louise.

Det "grymma håll" som besvärat Louise under varvet hade nu försvunnit. Louise förklarade att hon förmodligen ätit för mycket ravioli vid det förra stoppet.

Louise utnyttjade tiden i supporttältet för att byta skor. De skor hon använt hade förorsakat tryck- och skavsår. Med ett par något större löparskor trodde Louise att det fjärde varvet skulle kunna gå som en dans.

Louise berättade att banan inleds med ett femkilometers terrängavsnitt som var ganska krävande. Därefter följde en sträcka på en sandbank som var lättlöpt. Därefter springer man in mot Västerås stad för att efter 16 km återvända till startområdet.

Efter att ha stärkt sig med Estrellas sourcream & onion-chips, apelsinklyftor, banan och elektrolyt kramade Louise sina barn och fortsatte med ett leende ut i spåret för att fullfölja de nu endast två återstående varven.

// JB & MB

4 kommentarer:

  1. Hälsningar från Älvsjö där den gamla Pocketförlaget-medarbetaren Mica hälsat på i montern och även hon sänder imponerade heja-rop till Louise! Hon ser ju oförskämt pigg ut på bilderna! :-) live-rapporteringen får högsta betyg!

    SvaraRadera
  2. Kämpa på Louise, det har kommer gå hur bra som helst! Heja heja!
    Och kan inte annat än hålla med, supporterteamet gör ett utmärkt jobb med liverapporteringen. Håller tummarna nu resten av loppet:)

    SvaraRadera
  3. Heja heja från Bromma! Det ser bra ut det här, du klarar det galant Louise:)

    SvaraRadera
  4. Du är bäst Louise!! Heja heja från landet:-) Katarina o killarna

    SvaraRadera