måndag 2 juli 2012

Från ö till ö

Hoppas ni har haft en lika härlig sommardag som jag! Vaknade till blå himmel och strålande sol. Frukost med havsutsikt och sedan packade vi en picknick-korg och drog iväg med båten.

Blå, blå vindar och vatten...

Många olika farkoster

Inte var det varmt!
Vi åkte iväg i den Blekingska skärgården. Stannade på Ytterön och åt lunch, promenerade och en del av oss badade. Verkligen underbart skönt! När vi kom hem var det dags för en liten löprunda. Jag hade hoppats få med någon av sönerna, men de ville hellre spela badminton och jag fick sticka iväg ensam. Och för första gången sprang jag faktiskt över bron till den lite större grannön - Sturkö. Märkligt att jag aldrig gjort det tidigare. Jag sprang på gamla stigar där jag cyklat en del som barn. En del var sig likt, annat var förändrat. Två stora vindkraftverk har till exempel vuxit upp längs en liten stig mitt inne på ön.

Vackra vyer

Bästa löparstigen?
När jag kom ut på landsvägen tog jag in höger vid skylten "Svärmhallen". Dit måste man springa så klart! Exakt var själva hallen är förstod jag inte, men man kan nog svärma längs hela vägen, för det var en vacker väg, delvis längs vattnet. Sedan tillbaka över bron till "min" ö. Drygt tio kilometer fyllda av sommarlycka!

2 kommentarer:

 1. Härligt!
  Inte omöjligt att du "springer på" Hanna Falk - längdskidåkare/OS 2012. Du kanske känner Hannas mamma/Liselotte från Sturkö? Liselotte o Johan Falk var klasskamrater med mig på GIH.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, henne känner jag inte. Tyvärr är jag ju inte här så mycket längre och det har alltid bara varit ett sommarviste. Men nog är det toppen!

   Radera