måndag 24 februari 2014

Ett marathon i slalompjäxor!

Sportlov är allt en bra uppfinning! Vi har åkt med ett stort gäng goda vänner till Arabba i Italien och redan haft två alldeles fantastiska dagar. Det har snöat otroligt mycket här den senaste tiden och nu har vi mer än fyra meter snö här!

Första dagen åkte vi mest omkring i närområdet för att lära känna det, men idag har vi genomfört ett marathon i slalompjäxor! Arabba är en av orterna runt berget Sella som kastas av små skidorter. Man kan åka runt hela berget och turen är just 42 km.

Vi stack iväg, hela gänget på 19 personer, i morse. Att följa "Sella ronda" innebär att man inte åker samma pist eller samma lift två gånger. Självklart stannade vi flera gånger för lunch och fika. Solen strålade hela dagen. Först vid tre var vi tillbaka i Arabba och åkte ett tag i backarna här också.

Sedan bad på hotellet och nu väntar en härlig italiensk middag! Man kan ha det sämre helt enkelt! :-) Hoppas nu att den här alternativa träningen är perfekt inför Skövde. Jag oroar mig fortfarande knät, men det sköter sig helt optimalt i backarna i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar