onsdag 19 oktober 2011

Inspirationskväll

När man inte får ge sig ut i höstmörkret och springa, så får man mata abstinensen med andra löprelaterade aktiviteter. T ex kan man gå ut och shoppa löparprylar, eller träffa andra nördiga likasinnade. Ikväll valde jag det sistnämnda när jag var på "löpar after work". Petra och Ellinor delade med sig av sina erfarenheter och tips.


Fröken Strävan och jag möttes upp innan och tog oss tillsammans till Floragatan. Där träffade vi ungefär 40 andra tjejer och fick först ta för oss av en härlig buffé med lasagne och diverse goda tillbehör. Medan vi länsade faten berättade först Petra om hur hon antog en maratonutmaning via jobbet och hur hon sedan kom att älska löpning i olika former. Ellinor fokuserade i sin tur mera på prestation. Vad är en prestation? Måste den vara mätbar? Och hur hittar man rimlig utmaning?

Det blev en mysig kväll med många skratt och för min del fick jag väl också insikten att jag har kommit en ganska bra bit på väg som löpare. Kändes fint!

3 kommentarer:

  1. Låter som att det var en bra föreläsing! Lite synd att ha misat den.

    SvaraRadera
  2. Hej Andréa! Ja, visst var det kul! Och det finns en chans till, den 9 november kör de samma upplägg en gång till. Men om jag ska vara ärlig så var nog informationen mer riktad till nybörjare inom löpning och du skulle nog inte få ut så mycket av den. Däremot skulle du säkert ha kul! :-)

    SvaraRadera
  3. Visst var det trevligt! Och jag tror Petra och Ellinor såg gladare och gladare ut för varje bild... :-)

    SvaraRadera