söndag 24 juni 2012

Intervaller med förhinder

I flera dagar har jag varit sugen på intervaller, men när jag vaknade imorse var kroppen inte alls med på noterna. Kände mig frusen och varm om vart annat - riktigt risig faktiskt. Trist. Mats skulle dock bort till Sätra och köra intervaller och lillkillen ville komma igång med cyklingen på sin nya (alltför) stora cykel, så vi tänkte att vi kombinerar det hela.

Barnen cyklade och Mats och jag sprang i lugnt tempo bort till Sätra. Sonen cyklar fint, men har svårt att komma på och av cykeln... Så det blev några stopp längs vägen för att få igång honom efter övergångsställen och sånt. Väl på idrottsplatsen fortsatte jag mala på några varv medan Mats satsade på korta intervaller. Det såg kul och jobbigt ut, men fanns verkligen inte på kartan för min del idag.

Svettigt värre!
Sportkillar!
När vi kom hem hade jag fått ihop 8 km och det kändes ändå bra. Hoppas jag inte blir sämre utan kan få ihop några fler kilometer under veckan. Jag jobbar bara till och med torsdag och det är väldigt mycket som ska hinnas med. Sedan blir det efterlängtad semester i fyra hela veckor! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar