tisdag 5 juni 2012

Äta som en häst och träna som en köttbulle?

Är ni inte hungriga? Jag är helt omättlig! Vill äta precis hela tiden. Och det är inte det här vanliga småätandet och sötsuget - nej, jag vill ha riktig mat. Kött, potatis och grönsaker. Nu kan jag nog inte längre påstå att jag behöver kompensera för marathon, men ändå kan jag inte sluta äta!

Sallad med chèvre, fikon, avocado och granatäpple.

Igår var jag på ett favorithak och åt min absoluta favoritsallad. Jättegott, men jag var ju vrålhungrig igen efter ett par timmar... Idag har jag satsat på lite tyngre mat och det var nog bra för ikväll har jag varit och fått en rejäl omgång av PT-Victoria. Ingen pardon för trötta maraben här inte!

Gul som solen!
Men jag fick i alla fall chansen att inviga min fina finisher-tröja från i lördags. Jag sken som en sol inne på gymmet, men någon sol i lördags fick vi ju tyvärr inte. Hur går det då med PT-träningen? Det här var min femte timme och som sagt den tuffaste. Men jag börjar också märka en del förbättringar. Bättre bålstyrka och framför allt bättre rörlighet. Vi tränar mycket ben och knän. Mycket balans på pilatesbollar. Bland rörlighetsövningar är det mycket vrister och även en övning som heter Köttbullen. Den var svår i början, men idag klarade jag den som en plätt!

Och marathonbenen var faktiskt ganska fräscha idag! Till och med knät kändes riktigt, riktigt bra - jag misstänker att det till och med kan bli en liten löptur imorgon - hurra!

4 kommentarer:

 1. Köttbullen lätt som en plätt :-)
  Du ser supersmal ut nu efter maran och PT - så bara fortsätt ladda med mkt god mat!
  Varför inte en extra nattmacka?

  SvaraRadera
 2. Du måste smsa o berätta var du ätit den goda salladen - ser ju magiskt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äntligen en liten kommentar från Katarina - vad roligt! Hur går det med Versailles-träningen? Stans bästa sallad äter du på Fresco på Grev Turegatan. :-)

   Radera
  2. Går alldeles utmärkt, sprang en runda igår med ett schysst snittempo på 5:52 vilket är typ en HEL minut snabbare än i början av säsongen ;-) Och då var det ju backar både ner och framför allt upp.... Hemma i kvarteren mao!!

   Radera