lördag 3 maj 2014

Here we go again!

Fel på tårna eller skorna?

Den minnesgode läsaren vet att jag i januari gick tillbaka till affären med ett par Adistar Boost som fått ett stort hål på tån och att jag genast fick ett nytt par. Jag var mycket nöjd med butikens bemötande. Eftersom jag älskar de här skorna och säsongen inte krävt lika mycket dubbar som andra vintrar så har jag förstås sprungit mycket i dem. På drygt tre månader har det blivit 43 mil. Och vad händer då? Hål på tån igen. På precis samma ställe som på det förra paret. Då kan man ju undra om det är mina tår det är fel på? Men jag har kortklippta naglar som ser likadana ut på båda fötterna, så om det var deras fel så borde rimligtvis blir hål även på vänsterskon.

Det känns inte riktigt som jag kan gå tillbaka med den en gång till, eller vad säger ni? Jag kan absolut fortfarande springa i dem. Ännu så länge är det bara ett litet hål, men det blir större och större för varje gång jag använder dem. Jag hade tänkt ha dem på Stockholm Marathon och det känns inte lika bra nu. Tills dess får det nog bli ett par nya. Och jag vill verkligen ha just dessa Adistar Boost - hur ska jag göra?

2 kommentarer:

  1. 43 mil är kort för ett par skor. Jag hade hål på tårna på senaste paret skor men då hade jag sprungit alldeles för länge och långt i dem. Gå tillbaka, det måste vara dålig kvalitet. Jag har råkat ut för detta på löparstrumpor, hål vid tår efter ett långpass, inte ok.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle nog ta med skorna tillbaka, ladda utanför affären och sedan ödmjukt berätta, invänta reaktion och sedan hala upp skorna ur en påse ;D Jag har inte svart bälte i reklamation men jobbar på det.

    SvaraRadera