torsdag 17 maj 2012

Dumma knä!

Helgdag idag - vad härligt! Självklart var jag sugen på att springa och hakade på ett gäng som skulle springa från Bergshamra via Djurgården till Gullmarsplan. Fyra dagar sedan marathon förstod till och med jag att det skulle vara olämpligt att springa hela sträckan (ca 30 km), men jag tänkte att jag skulle hänga med till Blå Porten i alla fall.

Tyckte nog att kroppen hade återhämtat sig sedan i söndags. Både knä och vrist har känts bra under veckan och den enda träning jag utsatt kroppen för är en timme styrketräning i tisdags.

Vi möttes upp vid Bergshamra T-banestation och det var ju en mängd bekanta ansikten - kul! Sprang i sakta mak längs vattnet, men nästan genast kände jag av knät. Inte bra. Försökte ändra lite på löpsteget, men bestämde mig ganska snabbt för att bryta redan i Ropsten. Vill inte riskera att inte kunna springa den 2 juni och tar hellre några extra lugna dagar.

Så jag lämnade det härliga gänget efter drygt 8 km och åkte T-bana hem. Stretchade och rehabade efter bästa förmåga. Hoppas, hoppas att det här försvinner snabbt!

På eftermiddagen var jag och hyrde ett jättesläp för jag ska köra ner till Blekinge i morgon och hämta en båt. Helt solo! Har faktiskt aldrig kört med släp förut så det blir spännande. Jag har en vän som säger att det mest manliga som finns, det är att backa med släp! Funderar på att backa hela vägen till Karlskrona! ;-)

3 kommentarer:

 1. Usch vad trist med knät! Hoppas att det inte blir något bestående.

  Haha, köra båt med släp är fasiken hard core! Skulle jag nog aldrig våga mig på. :)

  SvaraRadera
 2. (Släp med båt på, skulle det så klart stå.. ;) )

  SvaraRadera
 3. Säg till när båten är hemma, så att vi vanliga trafikanter vågar :) oss ut på vägarna igen!

  SvaraRadera