tisdag 21 februari 2012

En magisk kväll

Som vanligt fantastisk mat på Kåken/1900!

Igår var dags för press- och kundkväll på Kåken. Som vanligt var pressen svårtflörtad och det var endast en mycket liten skara som dök upp. Några journalister och några bloggare, bland annat Ellinor. Men det blev mycket trevligt och Leif Eriksson och Martin Svensson inledde genom att berätta vilket rabalder det blev när deras bok Dingo, dingo först kom ut. Temat män som kramas är tydligen mycket kontroversiellt och de fick motståndare i alla läger, trots att de försäkrade att de hade menat det som en ren underhållningsroman. Sedan var det Kenneth Gysings tur som  berättade om "Ett år av magiskt löpande" och om alla spännande löparresor han varit om. Jag agerade intervjuare och såg till att han inte glömde några guldkorn...

Ibland går Kenneth omkring som en vanlig man - utan tights!
 När pressdelen var avslutad började kunderna droppa in. Det var över 80 anmälda och vi hade fixat goodiebags för glatta livet! Tur att man har världens bästa kollegor som hugger i när det behövs! När alla var på plats inledde jag med att berätta lite om Pocketförlaget och vårutgivningen. Sedan var det Kenneths tur igen och nu hade han ju blivit varm i kläderna. Jag försökte förstås få honom att lova att springa ett marathon för varje 1000 sålda ex av boken, men han gick inte på det... :-)

Bäddat för magiska skrattanfall!
Efter Kenneth hade vi bjudit in retorikexperten Elaine Eksvärd vars bok Snacka snyggt vi ger ut om en månad. Och hon snackade verkligen snyggt - vi satt som tända ljus och lyssnade på hennes kloka knep.

Elaine Eksvärd kan snacka snyggt!

Avslutningsvis var det dags för Dingosarna som inledde med en ultralång kram tills åhörarna började skruva lite besvärat på sig. Det låter ju så harmlöst med män som kramas, men uppenbarligen var det några som blev provocerade...

Martin Svensson och Leif Eriksson
Kvällen slutade inte här utan vi var kvar länge, länge och snackade löpning och kramar - en bra kombo helt enkelt! :-)

Om ni bara visst hur gott det var...

4 kommentarer:

 1. Tända ljus o kramar - härligt event :)
  Ska kika in på Akademibokhandeln i samband med tennisen imorgon. Boken kanske finns på plats?

  SvaraRadera
 2. Det hoppas jag verkligen att den är! Annars får du fråga efter den så att de verkligen känner vilket sug det är efter boken! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Suget finns absolut och kan förstås förstärkas av mig :-)

   Radera