måndag 10 januari 2011

Slalom!


Trettonhelg och barnen och jag stack iväg till Romme tidigt på torsdag morgon. Det tar ju bara drygt 2,5 timmar att köra upp dit och det är ändå ett riktigt schysst litet system de har där. Dessutom älskar jag bekvämligheten med den nya skilodgen de har byggt mitt i backen. Man kör till Romme och sedan behöver man helt enkelt inte röra bilen mer.

Nåväl, vi hyrde utrustning och käkade tidig lunch och sedan ut i backarna. Det snöade lite och var väl -7, men det var ju helt ok. Förra året var vi också i Romme på trettonhelgen och då var det -29! Så det här var ju perfekt! Johannes och Samuel stack iväg för sig själva och körde mycket i funparken. Elias och jag började i barnbacken, men det verkade verkligen ha lossnat för Elias sedan sist, för det dröjde inte länge förrän han ville upp i sittliften och åka de stora backarna.

Underbara dagar! Mats anslöt sig till oss på fredag kväll och passade på att köra lite längd, medan vi andra susade nerför backarna. Hemma igen på söndag kväll efter underbara dagar!

Knatte, Fnatte och Tjatte pustar ut i Toppstugan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar